Политика приватности служи да се боље упознате са начином на који се сакупљају и обрађују подаци о Вама, које остављате на сајту www.jkpvodovodsp.rs. Препоручујем Вам да пажљиво прочитате наша правила приватности пре него што почнете користити услуге нашег сајта.

Остављањем личних података на сајту www.jkpvodovodsp.rs сматра се да сте упознати и саглсни са политиком приватности сајта.

www.jkpvodovodsp.rs поштује приватност посетилаца сајта.

КОЈЕ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ САЈТ САКУПЉА ОД КОРИСНИКА?

Приликом остављања коментара на сајту, слања е-мејла, сајт www.jkpvodovodsp.rs од својих корисника тражи име и е-мејл адресу.

Сакупљене податке сајт користи:

Како бисмо одговорили на Ваша питања, коментаре.
Како бисмо унапредили и побољшали Ваше искуство као корисника приликом посете сајту.
У статистичке сврхе праћења посећености сајта.
КАКО ШТИТИМО ВАШЕ ПОДАТКЕ?

Сајт www.jkpvodovodsp.rs не продаје, не уступа, не тргује, не дели нити приказује личне податке корисника и њихове е-маил адресе трећим лицима. Свака посета сајту је анонимна. Корисници могу да одбију да оставе своје личне податке као и да се у сваком тренутку ођаве са мејлинг листе. Сајт је у складу са ГДПР у циљу стварања жељеног амбијента за кориснике.

„КОЛАЧИЋИ” – COOKIES

При посети сајт ће на Ваш рачунар сачувати колачич (цоокие). Цоокие је мали текстуални фајл који сервисима њеб аналитике помаже да Вас идентификују као посетиоца. Сервис њеб аналитике прикупља податке о Вашем коришћењу сајта уз Вашу дозволу (број отворених стана, време посете, који оперативни систем користите, земљу у којој се налазите…). Колачићи не садрже никакве личне информације о Вама и не могу да се користе за идентификацију појединачног корисника. Ви можете подесити Ваш броњсер (Интернет Еџплорер, Мозилла Фирефоџ, Гоогле Цхроме, Сафари итд.) да не прима колачиће или да их након посете уклони. Такође, у сваком тренутку их сами можете ручно уклонити. Уколико искључите „колачиће” то неће утицати на Ваше искуство приликом посете нашег сајта. Више детаља о Гоогле Цоокие приватности.

Сајт www.jkpvodovodsp.rs користи Google Analytics за прикупљање анонимних статистичких информација на нашим страницама. Google Analytics користи колачиће. У појединим чланцима се могу пронаћи линкови ка трећим лицима (сајтовима), где свако од њих има своје политике приватности. Сајт www.jkpvodovodsp.rs није одговоран за податке које прикупљају есктерни сајтови линковани на блогу. Уколико Вам се неки сајт учини сумњивим, добродошле су Ваше примедбе или коментари.

ПОЛИТИКА САДРЖАЈА

Сви садржаји на сајту www.jkpvodovodsp.rs су ауторског карактера и свако неовлашћено копирање, дистрибуирање, мењање, присвајање и промовисање ових садржаја без сагласности аутора и дозволе је строго забрањено и кажњиво по закону о ауторским правима.

ПРАВА КОРИСНИКА

У складу са ГДПР регулативом корисник има право:

Да затражи да погледа који су његови подаци сачувани у нашој бази података
Да затражи да буде заборављен (да се избришу сви његови подаци из наше базе података)
ВАШЕ ПРИХВАТАЊЕ ОВИХ УСЛОВА

Коришћењем овог сајта, прихватате ову политику. Уколико се не слажете са овом политиком, молимо Вас да не користите наш сајт. Коришћење сајта након објављивања промена у овој политици ће се сматрати као Ваше прихватање тих промена.

. . .

Уколико имате било какво питање у вези са овом политиком приватности контактирајте нас нас преко Контакт форме на самом сајту.